LINSSIKASTIKE

 

Helppo, maukas ja mukavan kevyt kastike riisin tai pastan kaveriksi.

LINSSIKASTIKE 3:lle

1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 prk (380 g/230g) punaisia linssejä
1 prk (165 g/140 g) tölkkimaissia
1 prk (400 g) tomaattimurskaa
2,5 dl vettä
2 rkl tomaattipyrettä
1 tl oreganoa
0,5 tl savupaprikajauhetta
1 tl mustapippurirouhetta
1 tl suolaa
1 rkl siirappia

1. Kuori ja pilko sipulit. Kuullota sipulipaloja tilkassa öljyä kattilassa parisen minuuttia.
2. Valuta ja huuhtele linssit ja maissit. Kumoa kattilaan.
3. Lisää kaikki loput kastikkeen ainekset kattilaan.
4. Anna hautua miedolla lämmöllä n. 15 min.

Tarjoa esim. kaurafraîchen tai kreikkalaisen jugurtin kanssa!

Kommentit