KUKKAKAALICURRY

 

Mukavasti lämmittävä kukkakaalicurry valmistuu nopeasti pannulla.

KUKKAKAALICURRY 4:lle

1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 rkl currya
0,5-1 tl chilijauhetta
1 kukkakaali
1 prk (400 g) tomaattimurskaa
4 dl kookosmaitoa
1,5 tl suolaa
0,5 tl mustapippurirouhetta

1. Kuori ja pilko sipulit. Huuhtele ja paloittele kukkakaali.
2. Kuullota sipulipaloja curryn ja chilijauheen kanssa tilkassa öljyä pari min.
3. Sekoita joukkoon kukkakaalipalat, tomaattimurska ja kookosmaito, suola ja mustapippurirouhe.
4. Keitä ilman kantta 10-15 min, kunnes kukkakaalit ovat kypsiä.

Nauti keitetyn riisin kanssa!

Kommentit