Granolan valmistaminen onnistuu helposti paistinpannulla tai paistokasarissa.
PANNUGRANOLA
2 dl pähkinöitä, esim. cashew
2 dl kaurahiutaleita
1 dl seesaminsiemeniä
1 rkl piparkakkumaustetta
0,5 tl suolaa
2 rkl öljyä, esim. rypsiöljyä
0,5 dl juoksevaa hunajaa
1 dl kuivattuja hedelmiä, esim. karpaloita
1. Rouhi pähkinät. Paahda pähkinärouhetta kuivalla pannulla minuutin verran.
2. Lisää kaurahiutaleet ja jatka paahtamista pari minuuttia.
3. Lisää seesaminsiemenet, paahda n. minuutin verran. Sekoita mausteet joukkoon. Sammuta liesi.
4. Lisää öljy, sekoita.
5. Lisää hunaja, sekoita.
6. Ota pannu pois liedeltä. Sekoita jäähtyneen granolan sekaan kuivatut karpalot.

Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!