Helppotekoinen ja maukas arkikeitto. Fileesuikaleet voit korvata kanan jauhelihalla.
KANAKEITTO 4:lle
300 g kanan fileesuikaleita
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
5 keskikokoista perunaa
1 vihreä paprika
1 prk (400 g) tomaatti murskaa
2 dl vettä (tomaattimurskapurkin huuhteluvettä)
1 tl suolaa
1 tl kuivattua persiljaa
1 laakerinlehti
0,5 tl mustapippurirouhetta
2 rkl hunajaa
1. Paista fileesuikaleet kypsäksi pannulla
2. Kuori ja pilko perunat ja sipulit. Pilko paprika.
3. Lorauta kattilan pohjalle öljyä. Kumoa peruna-, sipuli- ja paprikapalat kattilaan ja kuullota pari-kolme minuuttia välillä sekoittaen.
4. Lisää paistetut fileesuikaleet tomaattimurska, vesi ja mausteet. Hauduta miedolla lämmöllä kunnes perunat ovat kypsiä.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!