Helppo- ja nopeatekoinen samettisen pehmeä gluteeniton herkku.
JUUSTOKAKKU-BROWNIE
Taikina
0,75 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 rkl tummaa kaakaojauhetta
50 g voita
75 g tummaa gluteenitonta suklaata
1 dl sokeria
1 muna
1 banaani
Täyte
200 g maustamatonta tuorejuustoa
0,75 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 muna
1. Leivinpaperoi irtopohjakakkuvuoka ø 18 cm. Voitele vuoan reunat.
2. Yhdistä perunajauhot, leivinjauhe ja kaakaojauhe.
3. Mittaa kattilaan voi, sokeri ja suklaa. Sulata seos miedolla lämmöllä, koko ajan sekoittaen.
Vaahdota muna kevyesti. Soseuta banaani.
4. Sekoita banaanisose ja suklaaseos munavaahdon sekaan. Lisää lopuksi yhdistetyt kuivat aineet.
5. Kaada taikina vuokaan.
6. Sekoita täytteen ainekset sekaisin ja levitä seos taikinan päälle.
7. Paista 175°, n. 30 min. Jos pinta tummuu, peitä vuoka leivinpaperilla.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!