Helppo ja maukas savukalasalaatti sopii mainiosti kesäpäivän lounaaksi.
SAVUKALA-PASTASALAATTI 4:lle
250 g pastaa
1 tlk (410 g/240 g) säilykepersikkaa
1 punasipuli
1 suolakurkku
200 g savukalaa, esim. ahventa tai lohta
Kastike
1 dl oliivi- tai rypsiöljyä
0,5 sitruunan mehu
1 tl suolaa
2 rkl hunajaa
0,5 tl mustapippurirouhetta
3 rkl silputtua tuoretta ruohosipulia
1. Laita pasta kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Pilko säilykepersikka, sipuli, suolakurkku ja kala.
3. Valuta kypsä pasta ja huuhtele kylmällä vedellä.
4. Sekoita kastikkeen ainekset sekaisin ja sekoita se salaatin joukkoon. Anna salaatin tekeytyä jääkaapissa ainakin tunnin.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!