PARSAKAALIPIHVIT

 

Helpot juustoiset parsakaalipihvit valmistuvat nopeasti pannulla.

PARSAKAALIPIHVIT

300 g parsakaalta
1,5 dl korppujauhoja 
2 rkl perunajauhoja
1 tl suolaa
1 tl valkosipulijauhetta
0,5 tl mustapippurirouhetta
0,5 tl chilijauhetta
2 munaa
2 dl juustoraastetta, esim. Emmental
0,25 dl rypsiöljyä

1. Pilko parsakaali, myös varsi. Kaada päälle kiehuvaa vettä ja anna parsakaalipalojen pehmetä 10 min. Valuta vesi hyvin pois ja hienonna, esim. monitoimikoneella tai veitsellä.
2. Sekoita joukkoon kaikki loput ainekset.
3. Muotoile öljytyin käsin pihvit pannulle. Paista molemmin puolin kullanruskeiksi.


Kommentit

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita!