MANSIKKAMISU

 

Helppo kesäherkku jälkiruuaksi tai kahvin kaveriksi.

MANSIKKAMISU 6:lle

2,5 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
2 rkl kreikkalaista jugurttia
1 pkt (200 g) Savoiardi -keksejä
3 dl appelsiinituoremehua
1 rkl vaniljasokeria
250 g mansikoita 

1. Vaahdota vaniljakastike napakaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon jugurtti.
2. Sekoita appelsiinimehun joukkoon vaniljasokeri.
3. Kasta keksit mehuun. Lado puolet kekseistä suorakaiteenmuotoiseen vuokaan.
4. Levitä puolet vaahdosta keksien päälle. Pilko mansikat ja levitä puolet mansikoista vaahdon päälle.
5. Tee toinen samanlainen kerros.
6. Raasta misun päälle valkosuklaata.

Kommentit