Helppo ja maukas paistos sopii kevyeksi lounaaksi leivän kera tai lisukkeena esim. kalan kanssa.
KIKHERNE-PARSAKAALIPAISTOS
1 tlk (380 g/230 g) kikherneitä
1 kpl (300 g) parsakaali
3 rkl rypsi- tai oliiviöljyä
1 tl suolaa
Kastike
1 rkl sinappia
2 rkl valkoviinietikkaa
1,5 tl sokeria
1/4 tl suolaa
0,75 dl rypsi- tai oliiviöljyä
1. Huuhtele ja valuta kikherneet. Leikkaa parsakaali pieniksi paloiksi.
2. Levitä kikherneet ja parsakaalipslat leivinpaperoidulle pellille. Pirskottele päälle öljyä ja suola.
3. Paista 200°, 30 min. Kääntele pari-kolme kertaa paistamisen aikana.
4. Valmista kastike sekoittamalla sinapin sekaan valkoviinietikka, sokeri ja suola. Lisää öljy pienissä erissä sinappiseokseen.
5. Kumoa paistos kulhoon. Sekoita kastike joukkoon.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!