Herkulliset muffinssit valmistuvat vähällä vaivalla.
FETA-TOMAATTIMUFFINSSIT 8 kpl
1 dl maustamatonta jugurttia
2 rkl rypsiöljyä
1 muna
1,5 dl vehnäjauhoja
0,5 tl leivinjauhetta
0,5 tl sokeria
0,5 tl suolaa
50 g fetaa tai salaattijuustoa
1 pieni tomaatti
1. Sekoita jugurtin sekaan öljy ja muna.
2. Sekoita kuivat aineet sekaisin. Sekoita jauhoseos jugurtti-öljy-munaseokseen nopeasti sekaisin, älä sekoita liikaa.
3. Murustele fetajuusto ja pilko tomaatti. Kääntele ainekset taikinan joukkoon.
4. Lusikoi taikina muffinssivuokiin. Täytä vuoat melkein yläreunaan asti.
5. Paista 200°, n. 15 min.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!