PAISTETUT GNOCCHIT

 

Helppo ja maukas pikaruoka, joka maistuu sellaisenaan tai esim. paistetun kalan kanssa tarjottuna.

PAISTETUT GNOCCHIT 3-4:lle

4 valkosipulin kynttä pilkottuna
3 rkl rypsi-tai oliiviöljyä
1 pss (500 g) gnoccheja
0,5 tl suolaa
1 dl parmesaaniraastetta
2 rkl tuoretta persiljaa tai basilikaa silputtuna

1. Kuori ja pilko valkosipulit ja kuullota öljyssä pari min. Siirrä syrjään.
2. Kumoa pannulle gnocchit. Paista n. 10 min. Kääntele gnoccheja paistamisen aikana. Sekoita joukkoon suola.
3. Lisää parmesaani ja valkosipulipalat  kääntele gnoccheja, jotta juusto sulaa. 
4. Ota pannu liedeltä. Sekoita joukkoon silputtu persilja.

Ripottele annoksen päälle vielä parmesanjuustoa!

Kommentit

  1. Kiitos selkeästä ja hyvästä pastaohjeesta,kokeiluun menee. Tykkään valkosipulista ja pastasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos 😍 Kiva kuulla, että menee kokeiluun 😊Tämä on ollut meillä suosikki: helppo ja nopea tehdä!

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita!