Helppo uuniruoka, johon mascarponetuorejuusto antaa mukavaa mehevyyttä.
MASCARPONEKANA 3-4:lle
400 g ohuita kanan fileeleikkeitä
0,5 tl suolaa
1 pkt (200 g) mascarponea
4 valkosipulin kynttä murskattuna
1 sitruunan kuoriraaste
0,5 tl suolaa
0,5 tl mustapippurirouhetta
0,5 dl oliivi- tai rypsiöljyä
1/4 puntti tuoretta basilikaa silputtuna
1. Levitä fileet öljyttyyn uunivuokaan. Ripottele pinnalle suolaa 0,5 tl.
2. Sekoita mascarponen sekaan valkosipulimurska, hyvin pestyn sitruunan kuoriraaste, suola, mustapippurirouhe, öljy ja basilikasilppu. Levitä seos fileiden päälle.
3. Paista 200°, 30 min.
Tarjoa, esim. keitetyn riisin kanssa!
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!