PAPUKASTIKE

 

Helppo ja maukas vegaaninen papukastike. Tarjoa kastike, esim couscousin kanssa.

PAPUKASTIKE 4:lle

1 sipuli
1 keskikokoinen porkkana
3 valkosipulin kynttä
1 tl chilijauhetta
0,5 tl chilihiutaleita
1 tl paprikajauhetta
1 tl sokeria
1 tl suolaa
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
1,5 dl vettä
1 tlk (380 g/230 g) kidneypapuja

1. Kuori ja pilko sipuli. Kuori ja kuutioi porkkana pieniksi kuutioiksi.
2. Paista kasviksia n. 5 min.
3. Lisää joukkoon pilkotut valkosipulin kynnet ja mausteet. Kypsennä seosta pari min.
4. Lisää tomaattimurska ja vesi. Kiehauta, alenna lämpöä ja anna hautua 10 min, välillä sekoittaen.
5. Valuta ja huuhtele pavut ja lisää ne kastikkeeseen. Hauduta 2-3 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.


Kommentit