PÄÄSIÄISKAKKU

 

Ihanan samettinen kakku pääsiäiseksi. Helppo ja maukas rahkakakku, jonka valmistamisessa ei ole käytetty liivatetta. 

PÄÄSIÄISKAKKU

Pohja
175 g Dominokeksejä
25 g voita tai margariinia

Täyte
200 g maitorahkaa
2 dl kuohukermaa
145 g valkoista suklaata, esim. Panda

1. Murusta keksit, esim. monitoimikoneessa. (Vinkki: jäädytä keksejä pakastimessa puoli tuntia ennen murustamista) Sulata rasva ja sekoita se keksimurun sekaan. Huom! Rasvaa ei tarvitse olla enempää, koska kekseissä on täytettä.
2. Vuoraa leivinpaperilla irtopohjakakkuvuoka ø 18 cm. Painele keksimuru vuoan pohjalle. Laita vuoka jääkaappiin täytteen teon ajaksi.
3. Vatkaa kerma napakaksi vaahdoksi ja sekoita se rahkan sekaan.
4. Sulata suklaa mikrossa tai vesi hauteessa. Sekoita sulatettu suklaa rahka-kermaseokseen.
5. Levitä täyte vuokaan. Anna tekeytyä jääkaapissa väh. 4h.

Koristele pääsiäismakeisilla!


Kommentit