KALA-RIISIVUOKA

 


Nopeasti valmistuva uuniruoka, jossa riisiä ei tarvitse keittää etukäteen.

ĶALA-RIISIVUOKA 6:lle

3 dl basmatiriisiä
200-250 g kalaa, esim. lohisuikaleita tai tonnikalaa
0,5 tl suolaa
1 maustekurkku pilkottuna
1 pieni sipuli viipaleina

7 dl kermaa, esim. ruokakermaa
1 rkl sinappia
2 tl currya
1 tl kurkumaa
1 tl suolaa
0,5 tl mustapippurirouhetta

1. Levitä öljytyn uunivuoan pohjalle riisit.
2. Levitä riisin päälle kalapalat. Ripottele päälle suola.
3. Levitä kalan päälle pilkottu maustekurkku ja sipuliviipaleet.
4. Sekoita kerman joukkoon sinappi, curry, kurkuma, suola ja mustapippuri. Kaada seos vuokaan.
5. Paista 200°, 35-40 min.


Kommentit

  1. Kiitos ohjeesta, onpa mutkaton ja helppo kalaruoka. Kokeiluun menee ehdottomasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tosiaan helppo ja nopea uuniruoka. Kiva kuulla, että resepti innostaa sinua kokeilemaan 😊

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita!