Nämä helpot herkkupyörykät saavat mukavaa mehevyyttä raejuustosta.
PORKKANA-RAEJUUSTOPYÖRYKÄT n. 24 kpl
300 g (3) isohkoa porkkanaa
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
200 g raejuustoa
3 kananmunaa
1 dl korppujauhoja
1 dl kaurahiutaleita
3 rkl rypsiöljyä
0,5 tl suolaa
0,5 tl mustapippurirouhetta
Pinnalle
Seesaminsiemeniä
1. Raasta porkkanat raastimen hienolla terällä. Purista raasteesta ylimääräinen neste.
2. Kuori ja pilko sipulit.
3. Sekoita kulhossa kaikki ainekset sekaisin.
4. Pyörittele taikinasta öljytyin käsin pyörykät.
5. Kierittele pyörykät seesaminsiemenissä.
6. Paista 225°, 20 min.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!