PANNUGRANOLA

 

Granolan valmistaminen onnistuu helposti paistinpannulla. Gluteenittoman version saat käyttämällä gluteenittomia kaurahiutaleita.

PANNUGRANOLA

1 dl pistaasipähkinöitä
1 dl cashewpähkinöitä
1 dl auringonkukansiemeniä 
2 dl kaurahiutaleita
1 dl seesaminsiemeniä
2 tl kanelia
0,5 tl rypsi- tai oliiviöljyä
0,5 dl hunajaa

1. Rouhi pähkinät pienemmiksi. 
2. Kaada kuivalle pannulle rouhitut pähkinät, kaurahiutaleet ja auringonkukansiemenet. Paahda 2-3 min. Kääntele lastalla paahtamisen aikana muutaman kerran.
3. Lisää seesaminsiemenet ja paahda n. minuutin ajan, lastalla seosta käännellen. Sekoita joukkoon kaneli ja suola.
4. Sekoita joukkoon öljy ja hunaja.
5. Levitä seos jäähtymään leivinpaperin päälle.

Tarjoa esim. maustamattoman jugurtin ja mansikkahillon kanssa!


Kommentit