Tämä tahmean suklainen herkku on helppo valmistaa.
MUSTIKKABROWNIET
150 g voita
200 g tummaa suklaata
1,75 dl sokeria
3 kananmunaa
0,5 dl vehnäjauhoja
1 dl mantelijauhoja
Pinnalle
100 g mascarponejuustoa
1 dl pakastemustikoita
1 tl perunajauhoja
1. Sulata voi ja suklaa miedolla lämmöllä kattilassa. Anna jäähtyä.
2. Sekoita muut aineet voi-suklaaseokseen.
3. Kaada seos leivinpaperoituun vuokaan (24 cm × 24 cm).
4. Lusikoi mascarponea nokareina taikinan pinnalle.
5. Sekoita jäisten mustikoiden sekaan perunajauhot. Ripottele mustikat taikinan päälle.
6. Paista 175°, uunin keskitasolla, 20 min.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!