Superhelppo gluteeniton kakku, jossa tarvitsee vain sekoittaa lusikalla kaikki ainekset sekaisin.
SITRUUNA-JUGURTTIKAKKU
3,5 dl vaaleaa gluteenitonta jauhoseosta
1,5 tl leivinjauhetta
0,5 tl ruokasoodaa
2,25 dl sokeria
1 sitruunan kuoriraaste ja mehu
2 kananmunaa
2,25 dl kreikkalaista jugurttia
1. Pingota leivinpaperi irtopohjakakkuvuokaan ø 24 cm. Öljyä reunat, esim. rypsiöljyllä.
2. Sekoita kuivat ainekset sekaisin.
3. Raasta hyvin pestyn sitruunan keltainen kuori, purista mehu.
4. Lisää kuoriraaste, mehu, kananmunat ja jugurtti. Sekoita nopeasti sekaisin.
5. Paista 175°, 30-35 min, uunin keskitasolla. Kokeile kakun kypsyyttä tikulla.
Sirottele jäähtyneen kakun pinnalle tomusokeria.
Nauti kreikkalaisen jugurtin kanssa, mihin on sekoitettu tomusokeria.
1dl jugurttia ja 2 tl tomusokeria.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!