Helppo uuniruoka arjen ruokapöytään. Nauti vihersalaatin ja etikkapunajuurten kanssa.
LOHILAATIKKO 4:lle
500 g keitettyjä perunoita
1 pieni sipuli
100 g kylmäsavulohta
2 rkl tuoretta tilliä tai 1 tl kuivattua tilliä
Suolaa
Mustapippurirouhetta
1 prk (200 g) crème fraîchea
2 kananmunaa
3 rkl sitruunanmehua
1 tl suolaa
0,5 tl mustapippurirouhetta
1. Viipaloi keitetyt perunat. Kuori ja viipaloi sipuli.
2. Lado öljytyn uuni- tai piirakkavuoan pohjalle kolmasosa peruna- ja sipuliviipaleista. Ripottele pinnalle hyppysellinen suolaa ja mustapippurirouhetta. Levitä puolet kylmäsavulohesta ja 1 rkl tuoretta silputtua tilliä.
3. Toista kerros.
4. Lado päällimmäiseksi loput perunaviipaleet.
5. Sekoita crème fraîchen sekaan kananmunat, sitruunanmehu, suola ja mustapippurirouhe. Kaada seos vuokaan.
6. Paista 175°, 45 min.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!