Helppo ja maukas uuniarkiruoka. Jauhelihan voit korvata, esim. makkaralla, tonnikalalla tai säilykepavuilla.
GNOCCHIVUOKA 4-6:lle
3 valkosipulinkynttä
400 g jauhelihaa
0,5 tl suolaa
0,5 tl mustapippurirouhetta
1 tl kuivattua basilikaa
2 (250 g) isoa tomaattia
500 g perunagnoccheja, esim. Rummo
150 g juustoraastetta (jätä puolet pinnalle)
0,5 dl rypsi- tai oliiviöljyä
0,5 dl balsamicoa
0,5 tl suolaa
2,5 dl vettä
1. Kuori ja pilko valkosipulit. Kuullota sipulipaloja tilkassa öljyä pari min. Lisää jauheliha, paista kypsäksi. Lisää joukkoon suola, mustapippurirouhe.ja kuivattu basilika.
2. Kuutioi tomaatit.
3. Kumoa öljyttyyn uunivuokaan jauhelihaseos, tomaattikuutiot, gnocchit, puolet juustoraasteesta, öljy, balsamico ja suola. Sekoita.
4. Lisää vesi ja ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.
5. Paista 200°, 25-30 min.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!