Makoisa puuro, joka sopii nautittavaksi aamu-, väli- ja iltapalana, esim. maidon kanssa. Keksi- ja marenkimurulla höystettynä, se sopii mainiosti tarjottavaksi jälkiruokana.
MUSTAHERUKKA-BANAANIVISPIPUURO 3:lle
5 dl vettä
3 dl pakastemustaherukoita
0,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
0,5 dl mannasuurimoita
1 banaani (mielellään ylikypsä)
1. Mittaa kattilaan vesi ja mustaherukat. Keitä 5 min. Siivilöi marjat. Kaada mehu takaisin kattilaan.
2. Sekoita joukkoon sokerit. Sekoita, kunnes sokeri on sulanut.
3. Vispaa vispilällä mannasuurimot seokseen. Keitä n. 5 min, sekoita useaan kertaan keittämisen aikana.
4. Soseuta banaani haarukan avulla, lisää sose kattilaan ja sekoita hyvin.
5. Anna puuron jäähtyä. Vatkaa puuro vatkaimella kuohkeammaksi.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!