MAKKARAVUOKA

 

Helppo ja maukas arkiuuniruoka.

MAKKARAVUOKA 3-4:lle

5 keskikokoista perunaa
1 sipuli
200 g makkaraa
1 prk (400 g) tomaattimurskaa
0,5 prk (tomaattimurskapurkki) vettä
1 tl suolaa
1 tl kuivattua oreganoa
1 tl kuivattua basilikaa
0,5 tl chilijauhetta
2 tl sokeria

Pinnalle
1 pkt (100g) salaattikuutioita öljyssä, esim. aurinkokuivattu tomaatti

1. Kuori ja pilko sipuli ja perunat. Pilko makkarat.
2. Paista sipuli-, peruna- ja makkarapaloja pannulla 5 min.
3. Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.
4. Kaada seos öljyttyyn uunivuokaan.
5. Murustele pinnalle salaattikuutiot.
6. Paista 200 C, 40 min.

Tarjoa, esim. vihersalaatin kanssa.

Kommentit