Helppo pastaruoka, jota pinaatti maustaa mukavalla tavalla. Gluteenittoman version saat, kun korvaat pastan gluteenittomalla pastalla.
TOMAATTINEN PASTAVUOKA 6:lle
2 tlk (à 400 g) säilöttyjä kokonaisia tomaatteja
150 g pakastepinaattia
2 rkl tomaattipyrettä
2 valkosipulinkynttä murskattuna
3 rkl pilkottua aurinkokuivattua tomaattia
1 rkl fariinisokeria
1 rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua oreganoa
0,5 tl chilijauhetta
1 tl suolaa
0,5 tl mustapippurirouhetta
2 dl juustoraastetta
2,25 dl vettä
300 g pastaa, esim. gluteenitonta penneä
210 g/ 125 g laktoositonta mozzarellaa
1. Kaada säilyketomaatit vuokaan. Riko lusikalla rakenne rikki.
2. Sulata pakastepinaatti mikrossa ja sekoita 2/3 vuokaan (jätä loput koristeeksi).
3. Sekoita loput ainekset mozzarellaa lukuunottamatta vuokaan.
4. Sekoita loppupinaatin sekaan 1/4 tl suolaa ja lusikoi koristeeksi pinnalle.
5. Peitä vuoka foliolla ja paista 200 C, 30 min.
6. Ota vuoka uunista, poista folio. Revi pinnalle mozzarellapallot. Paista vielä 15 min.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!