TOMAATTINEN PASTAVUOKA

 

Helppo pastaruoka, jota pinaatti maustaa mukavalla tavalla. Gluteenittoman version saat, kun korvaat pastan gluteenittomalla pastalla.

TOMAATTINEN PASTAVUOKA 6:lle

2 tlk (à 400 g) säilöttyjä kokonaisia tomaatteja
150 g pakastepinaattia
2 rkl tomaattipyrettä
2 valkosipulinkynttä murskattuna
3 rkl pilkottua aurinkokuivattua tomaattia
1 rkl fariinisokeria
1 rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua oreganoa
0,5 tl chilijauhetta
1 tl suolaa
0,5 tl mustapippurirouhetta
2 dl juustoraastetta
2,25 dl vettä
300 g pastaa, esim. gluteenitonta penneä
210 g/ 125 g laktoositonta mozzarellaa 

1. Kaada säilyketomaatit vuokaan. Riko lusikalla rakenne rikki.
2. Sulata pakastepinaatti mikrossa ja sekoita 2/3 vuokaan (jätä loput koristeeksi).
3. Sekoita loput ainekset mozzarellaa lukuunottamatta vuokaan.
4. Sekoita loppupinaatin sekaan 1/4 tl suolaa ja lusikoi koristeeksi pinnalle.
5. Peitä vuoka foliolla ja paista 200 C, 30 min.
6. Ota vuoka uunista, poista folio. Revi pinnalle mozzarellapallot. Paista vielä 15 min.




Kommentit