Helppo jälkiruoka, jota mantelimassa herkullisella tavalla maustaa.
PAAHDETUT MANTELIOMENAT 4:lle
500 g omenoita
2 rkl sitruunanmehua
3 rkl voita sulatettuna
2 rkl sokeria
0,5 tl kanelia
150 g mantelimassaa
2 rkl siirappia
1. Kuori omenat, poista siemenkohdat ja pilko lohkoiksi. Sekoita lohkojen joukkoon sitruunanmehu.
2. Sulata voi. Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kaneli omenalohkoihin.
3. Kumoa lohkot leivinpaperoituun vuokaan.
4. Murustele pinnalle mantelimassa.
5. Paista 200 C, 12-15 min. Peitä vuoka, jos mantelimassa tummuu liikaa.
6. Ota vuoka uunista ja levitä siirappi vuokaan
Tarjoa esim. kermavaahdon kanssa!
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!