MUSTIKKA-TUOREJUUSTOPIIRAKKA

 

MUSTIKKA-TUOREJUUSTOPIIRAKKA

Helppo- ja nopeatekoinen  piirakka, joka onnistuu myös gluteenittomana. 

Piirakan pohjaohjetta olen käyttänyt aikaisemmin julkaistussa tonnikalapiirakassa, sillä erotuksella, että ohjeeseen on lisätty sokeria ja vaniljasokeria.

Pohja
0,5 dl vehnäjauhoja
4 dl kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta
0,75 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
100 g margariinia tai voita sulatettuna 
1 muna
2 rkl maitoa

Täyte
200 g sitruunatuorejuustoa
0,75 dl sokeria
2 munaa
4 dl pakastemustikoita
1,5 rkl perunajauhoja

1. Sekoita pohjan ainekset. Anna taikinan levätä 10 min.
2. Painele taikina voidellun piirakkavuoan (ø 27 cm) pohjalle ja reunoille.
3. Vatkaa tuorejuusto, sokeri ja munat sekaisin.
4. Sekoita pakastemustikoiden sekaan perunajauhot. Levitä mustikat piirakkavuokaan.
5. Levitä tuorejuustotäyte mustikoiden päälle.
6. Paista 175 C, uunin keskitasolla, 25-30 min.


Kommentit

  1. Mustikka-tuorejuustopiirakka kuulostaa taivaalliselta herkulta, jossa kesän metsämarjat ja täyteläinen juusto kohtaavat täydellisessä harmoniassa. Tällaiset reseptit tuovat valoa arkeen ja kutsuvat nauttimaan pienistä, suloisista hetkistä. Kiitos tästä inspiroivasta reseptistä, joka tuo ripauksen iloa sydämeen ja kotiin. 💜✨

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanista sanoista 💜 Mukavaa ja iloista syksyä!

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita!