Helppo uuniruoka, joka sopii arkiruuaksi, väli-tai iltapalaksi. Gluteenittoman version saat, kun korvaat vehnäjauhot gluteenittomilla jauhoilla.
Jauhelihan voit korvata, esim. kinkkusuikaleilla tai tonnikalalla.
JAUHELIHAPANNARI 6:lle
Taikina
4 munaa
6 dl maitoa
0,5 tl suolaa
1 rkl öljyä
2 dl vehnäjauhoja
Täyte
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
400 g jauhelihaa
3 rkl ketsuppia
0,5 tl suolaa
0,5 tl mustapippurirouhetta
1 tl kuivattua basilikaa
2 dl juustoraastetta
1. Valmista ensin taikina, sekoittamalla kaikki ainekset sekaisin. Anna taikinan turvota täytteen teon ajan. Sekoita välillä.
2. Täytettä varten kuori ja pilko sipulit. Kuullota sipulipaloja tilkassa öljyä 2-3 min. Lisää joukkoon jauheliha. Paista kypsäksi.
3. Sekoita joukkoon täytteen muut ainekset.
4. Levitä jauhelihaseos leivinpaperoidun uunipannun pohjalle.
5. Sekoita taikina ennen levittämistä pannulle.
6. Ripottele pinnalle juustoraaste.
7. Paista 225 C, 25-30 min.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!