KESÄKURPITSARANSKALAISET 4:lle
500 g kesäkurpitsaa
2 kananmunaa
1,5 dl mantelijauhetta
70 g (n. 1,5 dl) parmesaanijuustoraastetta
0,5 tl suolaa
0,5 tl mustapippurirouhetta
1 tl valkosipulijauhetta
Oliivi-tai rypsiöljyä
1. Huuhtele kesäkurpitsat, leikkaa päät pois. Leikkaa reilun senrin paksuiksi tikuiksi.
2. Vatkaa kananmunat rikki lautasella.
3. Sekoita lautasella kuivat aineet sekaisin.
4. Kasta kesäkurpitsatikut kananmunassa ja sen jälkeen pyörittele kauttaaltaan mantelijauheseoksessa.
5. Asettele leivinpaperoidulle pellille. Pirskottele päälle öljyä.
6. Paista 225 C, 15 min.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!