KESÄKURPITSARANSKALAISET



Kesäkurpitsasta valmistuu maukkaat ranskalaiset. Nämä herkut kannattaa syödä heti. 

KESÄKURPITSARANSKALAISET 4:lle

500 g kesäkurpitsaa
2 kananmunaa
1,5 dl mantelijauhetta
70 g (n. 1,5 dl)  parmesaanijuustoraastetta 
0,5 tl suolaa
0,5 tl mustapippurirouhetta
1 tl valkosipulijauhetta

Oliivi-tai rypsiöljyä

1. Huuhtele kesäkurpitsat, leikkaa päät pois.  Leikkaa reilun senrin paksuiksi tikuiksi.
2. Vatkaa kananmunat rikki lautasella.
3. Sekoita lautasella kuivat aineet sekaisin.
4. Kasta kesäkurpitsatikut kananmunassa ja sen jälkeen pyörittele kauttaaltaan mantelijauheseoksessa.
5. Asettele leivinpaperoidulle pellille. Pirskottele päälle öljyä.
6. Paista 225 C, 15 min.

Kommentit