JAUHELIHA-NUUDELIVUOKA

 

Helppo ja mehevä arjen todellinen pikaruoka.

JAUHELIHA-NUUDELIVUOKA 4-6:lle

200 g pikanuudelia (täysjyvä)

Kastike
400 g jauhelihaa
1 prk (400 g) tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl valkosipulijauhetta
1 tl sipulijauhetta
0,5 tl mustapippurirouhetta
1 tl chilijauhetta
2 tl sokeria
1 prk (180 g) crème fraîchea
2 dl vettä

Pinnalle
4-6 viipaletta (100 g) cheddarsulatejuustoviipaletta 
1 dl kermaa

1. Valmista ensin kastike. Paista jauheliha kypsäksi. Sekoita joukkoon kaikki loput kastikkeen ainekset.
2. Lado öljytyn uunivuoan pohjalle nuudelinyytit.
3. Levitä päälle kastike.
4. Sulata juusto mikrossa, sekoita joukkoon kerma. Levitä juustokastike vuokaan.
5. Paista 175 C, uunin keskitasolla, 25 min.

Kommentit