RAHKAJÄÄTELÖ

 

Rahkajäätelö onnistuu helposti ilman  jäätelökonetta. Rahkamauksi voit valita oman lempimakusi valmiista maustetuista rahkoista tai mausta rahka, esim. sitruuna- tai limekuoriraasteella tai vaniljasokerilla.

RAHKAJÄÄTELÖ 4:lle

2 kananmunan keltuaista
1,5 dl hunajaa
1,5 dl laktoositonta kuohukermaa
250 g laktoositonta maitorahkaa
1 limen kuoriraaste

1. Vaahdota keltuaiset ja hunaja vaahdoksi.
2. Vaahdota kerma napakaksi vaahdoksi.
3. Yhdistä keltuais-hunajavaahto, kermavaahto, rahka ja hyvin pestyn limen kuoriraaste.
4. Pakasta väh. 3-4 h, sekoita jäätelöä ensimmäisen tunnin aikana 2-3 kertaa.

Ota jäätelö sulamaan 0,5 h ennen tarjoilua. 

Nauti, esim. rouhitun valkosuklaan kera!


Kommentit