Rahkajäätelö onnistuu helposti ilman jäätelökonetta. Rahkamauksi voit valita oman lempimakusi valmiista maustetuista rahkoista tai mausta rahka, esim. sitruuna- tai limekuoriraasteella tai vaniljasokerilla.
RAHKAJÄÄTELÖ 4:lle
2 kananmunan keltuaista
1,5 dl hunajaa
1,5 dl laktoositonta kuohukermaa
250 g laktoositonta maitorahkaa
1 limen kuoriraaste
1. Vaahdota keltuaiset ja hunaja vaahdoksi.
2. Vaahdota kerma napakaksi vaahdoksi.
3. Yhdistä keltuais-hunajavaahto, kermavaahto, rahka ja hyvin pestyn limen kuoriraaste.
4. Pakasta väh. 3-4 h, sekoita jäätelöä ensimmäisen tunnin aikana 2-3 kertaa.
Ota jäätelö sulamaan 0,5 h ennen tarjoilua.
Nauti, esim. rouhitun valkosuklaan kera!
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!