PARMESAANIPERUNAT

 

Maukkaat uunissa paahdetut parmesaaniperunat sopivat lisukkeena paistetun kalan, makkaran ja lihan kanssa.

PARMESAANIPERUNAT 3:lle

0,5 kg pieniä uusia perunoita
0,25 dl rypsi- tai oliiviöljyä
1 tl paprikajauhetta
1 valkosipulinkynsi murskattuna
1 tl suolaa
1 rkl pilkottua tuoretta ruohosipulia
1 dl parmesaaniraastetta 

1. Pese perunat hyvin.
2. Sekoita kulhossa öljy, paprikajauhe, murskattu valkosipulinkynsi, suola ja pilkottu ruohosipuli. Kumoa sekaan perunat ja sekoita, jotta mausteet levittyvät perunoille.
3. Kumoa perunat leivinpaperoituun uunivuokaan. Ripottele perunoille kauttaaltaan parmesaaniraaste.
4. Paista 200 C, 25-30 min ), uunin keskitasolla.

Kommentit