MANSIKKA-VESIMELONISALAATTI

 
 
Makoisa kesäsalaatti sopii mainiosti tarjottavaksi juhannuksen juhlapöytään.

MANSIKKA-VESIMELONISALAATTI 3-4:lle

250 g mansikoita
0,5 vesimeloni
1 dl salaattijuustokuutioita
1-2 kesäsipulia
0,5 punttia rucolaa
2 rkl salaattijuustokuutioiden öljyä
Ripaus mustapippurirouhetta

1. Poista mansikoista kannat, halkaise/ leikkaa neljään osaan.
2. Kuori ja kuutioi vesimeloni.
3. Laita mansikka-ja vesimelonipalat tarjoiluastiaan, murustele joukkoon salaattijuusto.
4. Viipaloi kesäsipuli ja sekoita salaatin joukkoon.
5. Levitä salaatin pinnalle rucola. Pirskottele pinnalle öljy ja mustapippurirouhe.

Kommentit