RAHKAPANNACOTTA

 

Samettinen rahkapannacotta sopii tarjottavaksi jälkiruuan lisäksi myös aamu- tai välipalana. Tarjoa herkku, esim. hillonokareen kera.

RAHKAPANNACOTTA 3:lle

1,5 liivatelehteä 
1 dl laktoositonta vaniljakastiketta
1 dl laktoositonta maitojuomaa
3 rkl sokeria 
200 g laktoositonta rahkaa

1. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen 5 min.
2. Kaada kattilaan vaniljakastike, maito ja sokeri. Kuumenna kiehumispisteeseen, kokoajan sekoittaen.
3. Ota kattila pois liedeltä. Purista liivatteista ylimääräinen vesi pois. Sekoita ne kuumaan seokseen. 
4. Sekoita joukkoon rahka.
5. Annostele annosmaljoihin. Anna hyytyä jääkaapissa väh. 2h.

Kommentit