PAPRIKAKANA

 

Helppo kanakastike sopii tarjottavaksi niin perunoiden, pastan kuin riisin kera.

PAPRIKAKANA 3:lle

1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
350 g kanan fileeleikettä tai fileesuikaleita
1 paprika (esim. 0,5 keltainen ja 0,5 punainen)
1,5 tl paprikajauhetta 
0,5 tl chilihiutaleita
1 tl suolaa
2 dl kuohukermaa
1 rkl vehnäjauhoja

1. Kuori ja pilko sipulit.
2. Paloittele fileeleikkeet.
3. Huuhdo ja pilko paprika.
4. Kuullota sipulipaloja tilkassa öljyä pari min. Lisää joukkoon paprikajauhe ja chilihiutaleet.
5. Lisää pannulle kanapalat ja kypsennä kypsäksi. Lisää joukkoon paprikapalat ja paista parisen min.
6. Lisää suola ja 1,5 dl kerma. Anna hautua 5 min.
7. Sekoita 0,5 dl kerman sekaan vehnäjauhot. Sekoita seos kastikkeeseen. Anna hautua vielä pari min.

Kommentit