MASCARPONE-LETUT

 
 
Maukas ja ihanan kuohkea herkkuvinkki tarjottavaksi, esim. vappuna. 


MASCARPONE-LETUT n. 30 kpl

2,5 dl vehnäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
1 sitruunan kuoriraaste
250 g laktoositonta mascarponea
0,75 dl sokeria
50 g laktoositonta voita sulatettuna
2 munaa
1,5 dl laktoositonta maitojuomaa
2 rkl sitruunamehua

1. Ota mascarponejuusto huoneenlämpöön 0,5 h ennen taikinan valmistamista. 
2. Sekoita vehnäjauhojen sekaan leivinjauhe.
3. Sekoita mascarponen sekaan hyvin pestyn sitruunan kuoriraaste, sokeri, sulatettu voi, munat, maitojuoma ja sitruunamehu.
4. Sekoita jauhoseos parissa erässä mascarponeseokseen.
5. Paista lettupannulla tai paistinpannulla pieniä lettuja.


Kommentit