KIKHERNEPATA

 

Nopeasti valmistuva pataruoka, jossa kikherneiden seuraksi sopii loistavasti broilerin jauheliha. Vegaanisen version saat, kun korvaat jauhelihan, esim. kaurajauhiksella.

KIKHERNEPATA 4:lle

1 sipuli
3 valkosipulinkynttä 
300 g broilerin jauhelihaa
1 tl suolaa
1 tl kuivattua oreganoa
1 tl paprikajauhetta
1 dl makeaa chilikastiketta
1 prk (400 g) tomaattimurskaa
1 dl tomaattimurskapurkin huuhteluvettä 
1 tlk (380 g/230 g) kikherneitä

1. Kuori ja pilko sipulit. Kuullota sipulipaloja tilkassa öljyä pari-kolme min. Lisää joukkoon jauheliha, paista kypsäksi.
2. Lisää joukkoon mausteet, tomaattimurska ja valutetut kikherneet ja vesi.
3. Anna hautua 10 min.

Kommentit