Helpot sipulipiiraat valmistuvat nopeasti valmiista torttu- tai lehtitaikinalevyistä. Ne sopivat mainiosti nautittavaksi keiton kera, kevyenä lounaana salaatin kanssa tai tarjottavaksi iltapalana.
SIPULIPIIRAAT 5 kpl
500 g voitaikinalevyjä
0,5 kg sipuleita
1 tl sokeria
0,5 tl suolaa
2,5 dl juustoraastetta
1. Ota voitaikinalevyt sulamaan.
2. Kuori ja viipaloi sipulit ohuiksi renkaiksi.
3. Kuullota sipuleita öljyssä 5 min, lisää sokeri. Paista vielä 2-3 min, jotta sipulit saavat paahteisen värin (älä polta). Sekoita suola joukkoon.
4. Jaa sipulit tasaisesti taikinalevyille. Ripottele pinnalle juustoraaste.
5. Paista 200 C, 12-15 min.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!