PERSIKKAINEN KANA-RIISIVUOKA


 

Helppo ja mukavan mausteinen uuniruoka kanan jauhelihasta ja säilykepersikasta.

PERSIKKAINEN KANA-RIISIVUOKA 6:lle

1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
350 g kanan jauhelihaa
1 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta 

1 prk (415 g/235 g) säilykepersikkaa
2,5 dl täysjyväriisiä

Liemi:
1 dl säilykepersikan lientä
2 dl laktoositonta kermaa (esim. kuohukermaa)
1 dl makeaa chilikastiketta
3 dl vettä
0,5 tl suolaa
0,5 tl mustapippurirouhetta

1. Kuori ja pilko sipulit. Kuullota sipulipaloja tilkassa öljyä pannulla pari min. Lisää joukkoon jauheliha, suola ja paprikajauhe. Paista kypsäksi.
2. Pilko persikat.
3. Levitä voideltuun uunivuokaan pohjalle jauheliha, pilkottu persikka ja päällimmäiseksi riisi.
4. Sekoita erillisessä kulhossa liemen ainekset sekaisin.
5. Kaada liemi vuokaan.
6. Paista 200 C, n. 50 min.


Kommentit