LOHI-RIISIVUOKA


Helppo ja maukas uuniruoka, johon ei tarvitse keittää riisiä etukäteen.

LOHI-RIISIVUOKA 6:lle

500 g lohta suikaloituna
1 tl suolaa
0,5 tl mustapippurirouhetta
3,5 dl täysjyväriisiä
1/4 puntti tuoretta tilliä
2 tl sokeria 
7 dl vettä
2 kalaliemikuutiota
2 dl laktoositonta ruokakermaa
1 prk (100 g/70 g) salaattijuustoa, esim. Apetina (mango-chili)
0,5 sitruunan mehu
2 tl sokeria

1. Mausta lohisuikaleet suolalla ja mustapippurirouheella ja laita ne uuninkestävään vuokaan.
2. Tee kasvisliemi: kuumenna vesi ja liota veteen kasvisliemikuutiot.
3. Lisää vuokaan kaikki ainekset vuokaan ja sekoita.
4. Paista 200 C, n.1 h.



Kommentit