KIRSIKKATOMAATTIKASTIKE

 
 
Helppo ja todella maukas kastike sopii lämpimänä tarjottavaksi, esim. keitetyn pastan kanssa tai kylmänä lisukkeena.

KIRSIKKATOMAATTIKASTIKE

250 g kirsikkatomaatteja
3 valkosipulinkynttä
0,25 dl oliiviöljyä
1 tl kuivattua basilikaa
1 rkl fariinisokeria
0,5 tl mustapippurirouhetta
1 tl suolaa

0,25 dl oliiviöljyä
3 rkl sitruunamehua

1. Huuhtele ja kuivaa kirsikkatomaatit. Puolita tomaatit. Kuori ja pilko valkosipulit. Laita tomaatit ja valkosipulipalat uuninkestävään vuokaan.
2. Lisää 0,25 dl oliiviöljyä, kuivattu basilika, fariinisokeri, mustapippurirouhe ja suola. Sekoita ja levitä tomaatit tasaisesti vuon pohjalle.
3. Paahda 250 C, 5-6 min.
4. Ota vuoka uunista ja sekoita joukkoon 0,25 dl oliiviöljyä ja sitruunanmehua.



Kommentit