BANAANIPIIRAKKA

 

Nopeasti valmistuva helppo ja maukas piirakka. Mitä tummempia banaanit ovat, sitä parempi. Nauti herkku lämpimänä kylmän vaniljakastikkeen kanssa.

BANAANIPIIRAKKA

100 g voita tai margariinia sulatettuna
3 kypsää banaania
2 dl sokeria
4 munaa
3,5 dl vehnäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta

Muruseos
50 g voita sulatettuna
1 dl kaurahiutaleita
1 dl sokeria

1. Sulata voi. Soseuta banaanit haarukan avulla.
2. Vatkaa sula voi, banaanisose ja sokeri keskenään.
3. Lisää munat ja vatkaa.
4. Yhdistä kuivat aineet ja lisää seokseen. Sekoita, älä vatkaa.
5. Kaada taikina leivinpaperoituun vuokaan (24 cm x 24 cm) tai voideltuun korkeareunaiseen piirakkavuokaan.
6. Sekoita muruseoksen ainekset sekaisin ja levitä vuokaan taikinan päälle.
7. Paista 175 C, uunin keskitasolla, 25-30 min.

Kommentit