SAVULOHIPASTA

 

Herkullinen ja nopeasti valmistuva kalaruoka.

SAVULOHIPASTA 4:lle

1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
50 g mustapippurijuustoa
2,5 dl ruokakermaa 
1 prk crème fraîchea
300 g lämminsavulohta
1/2 punttia tuoretta tilliä
1 tl suolaa
0,25 dl sitruunamehua

300 g pastaa, esim. penne.

1. Laita pastavesi kiehumaan. Ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Kuori ja pilko sipulit. Kuullota paloja tilkassa öljyä.
3. Lisää joukkoon mustapippurijuusto ja kerma. Sekoittele, kunnes juusto sulaa.
4. Lisää créme fraîchea. Anna kastikkeen tekeytyä 5 min, sekoita välillä.
5. Paloittele kala ja pilko tilli. Lisää kastikkeeseen kalapalat, tilli, suola ja sitruunamehu varovasti käännellen.
6. Anna hautua hetki, jotta kalapalat ehtivät kuumentua.
7. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen sekaan.

Kommentit