PANNULASAGNE

 
 
Lasagne valmistuu helposti ja nopeasti ilman uunia. Pavut voit korvata jauhelihalla, lisää silloin veden määrää 1dl:lla.

PANNULASAGNE 4:lle

Kastike
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 prk (380 g/230 g) ruskeita papuja
2 tlk (à 400 g) tomaattimurskaa
3 rkl ketsuppia
1,5 tl suolaa
2 tl sokeria
1 tl mustapippurirouhetta
2 tl kuivattua basilikaa
1 tl paprikajauhetta
2 dl vettä

8 kpl lasagnelevyjä
1 pallo (125 g) mozzarellaa
4-5 tl vihreää pestoa

1. Kuori ja pilko sipulit. Kuullota paloja tilkassa öljyä korkeareunaisessa pannussa.
2. Sekoita joukkoon kaikki muut kastikkeen ainekset ja anna hautua 2-3 min.
3. Puolita lasagnelevyt ja upota ne kastikkeeseen. Kypsennä kannen alla 15 min.
4. Revi pinnalle mozzarella ja lusikoi pinnalle myös pesto. Anna hautua vielä 5 min.

Kommentit