PIPARKAKKU-PUOLUKKAPIIRAKKA

 

Helppo joulun jälkiruoka valmistuu valmiista kaupan piparkakkutaikinasta. Tarjoa makea herkku lämpimänä vaniljajäätelön kanssa.

PIPARKAKKU-PUOLUKKAPIIRAKKA 4-6:lle

250 g valmista pakastepiparkakkutaikinaa 

Täyte
1 prk (200 g) vanijakreemiä (Valio)
2 dl pakastepuolukoita
2 tl perunajauhoja

1. Ota piparitaikina sulamaan. Muotole sulaneesta taikinasta pallo ja kauli se pyöreäksi levyksi. Painele levy pienen piirakkavuoan (ø 18 cm) pohjalle ja reunoille
2. Levitä vaniljakreemi taikinalevyn päälle.
3. Sekoita puolukoiden sekaan perunajauhot (itse unohdin) ja levitä puolukat kreemin päälle.
4. Paista 200 C n. 20 min.
5. Tarjoa lämpimänä, esim. vaniljajäätelön kanssa.

Kommentit