POHJATON KANAPIIRAKKA

 
 
Piirakan voi tosiaan valmistaa myös pohjattomana, jolloin säästät aikaa. Sopii hyvin lounaaksi tai iltapalaksi vihersalaatin kanssa tarjottuna.

POHJATON KANAPIIRAKKA 3:lle

1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
0,5 keltainen paprika
300 g kanan fileesuikaleita (maustamaton)
1 tl suolaa
2 rkl ketsuppia
2 kananmunaa
1 prk (180 g) laktoositonta crème fraîchea
1 tl paprikajauhetta
1 tl kuivattua persiljaa
0,5 tl mustapippurirouhetta

Pinnalle
4-5 kirsikkatomaattia

1. Pingota leivinpaperi irtopohjakakkuvuokaan (Ø 18 cm), öljyä reunat hyvin.
2. Kuori ja pilko sipulit, kuullota paloja pari-kolme min. Lisää joukkoon fileesuikaleet ja ketsuppi. Paista kypsäksi. Kumoa seos vuokaan.
3. Riko munat kulhoon, lisää joukkoon crème fraîche ja mausteet. Sekoita seos tasaiseksi.
4. Kaada seos vuokaan fileesuikaleiden päälle. Asettele pinnalle puolitetut kirsikkatomaatit.
5. Paista 200 C, uunin keskitasolla, 30-35 min.


Kommentit