JAUHELIHA-LINSSIPATA

 

Valmiista linssisäilykkeestä jauhelihan kera valmistuu helppoa arjen pikaruokaa.

JAUHELIHA-LINSSIPATA 4:lle

1 porkkana
1 sipuli
4 valkosipulinkynttä
400 g jauhelihaa
1 tl suolaa
1 rkl kuivattua persiljaa
1 tl sokeria
0,5 tl chilihiutaleita
0,5 tl mustapippurirouhetta
500 g paseerattua tomaattia
1 dl vettä
1 tlk (380 g/230 g) punaisia linssejä

1. Kuori ja raasta porkkana. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynnet.
2. Kuullota pannulla öljyssä sipulipaloja ja porkkanaraastetta.
3. Lisää joukkoon jauheliha. Paista kypsäksi. Sekoita joukkoon mausteet.
4. Siirrä seos kattilaan, jos pannussa ei ole korkeita reunoja.
5. Lisää joukkoon paseerattu tomaatti ja vesi.
6. Huuhtele ja valuta linssit. Lisää linssit seokseen. Hauduta 10 min.

Kommentit