Maukkaat lihapullat kypsyvät nopeasti tomaattikastikkeessa. Tarjoa lihapullat perunoiden, riisin tai pastan kanssa.
UUNILIHAPULLAT TOMAATTIKASTIKKEESSA 20 kpl
1,5 dl korppujauhoja
1 dl vettä
2 valkosipulinkynttä pilkottuna
1 tl suolaa
1 tl kuivattua oreganoa
1 tl kuivattua basilikaa
0,5 tl mustapippurirouhetta
400 g naudan jauhelihaa
1 muna
Kastike
1 tlk (400 g) kokonaisia kuorittuja tomaatteja
2 dl vettä (tölkin huuhteluvettä)
1 tl suolaa
2 tl sokeria
0,5 tl mustapippurirouhetta
1. Sekoita veden joukkoon korppujauhot ja mausteet. Anna turvota 5 min.
2. Korppujauhoseoksen turvotessa kumoa uunivuokaan tölkkitomaatit, pilko tomaatit pienemmiksi, esim. lusikalla. Sekoita joukkoon vesi, sekä kastikkeen mausteet.
3. Sekoita korppujauhoseoksen joukkoon jauheliha ja muna.
4. Pyörittele öljytyin käsin lihapullat ja upota ne tomaattikastikkeeseen.
5. Paista 200 C, 30 min.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!