TORTELLINIVUOKA

 

Helppo pikaruokaherkku syntyy valmiista tuorepastasta. 

TORTELLINIVUOKA 3:lle

1 prk (400g) kokonaisia kuorittuja tomaatteja
Puolikas purkillinen vettä
1 tl suolaa
0,5 tl mustapippurirouhetta
1 tl sokeria
1 pkt (250 g) tortellineja, esim. aurinkokuivattu tomaatti
1 pkt (125 g) mozzarellaa
3-4 tl punaista pestokastiketta

1. Kumoa kuoritut tomaatit uunivuokaan. Pienennä tomaatit, esim haarukan avulla. Lisää joukkoon puolipurkillista purkin huuhteluvettä. 
2. Sekoita joukkoon mausteet.
3. Sekoita joukkoon tortellinit.
4. Revi pinnalle mozzarella. Lusikoi pestokastikenokareita pinnalle.
5. Paista 200 C, 20 min.

Kommentit