PUOLUKKATORTTU

 

Ihanan pehmeä puolukkatorttu arjen ja juhlien herkkuhetkiin. 

PUOLUKKATORTTU

Pohja
200 g digestivekeksejä
75 g voita 

Täyte
250 g mascarponejuustoa tai muuta maustamatonta tuorejuustoa
2 dl kondensoitua maitoa
0,5 sitruunan kuoriraaste
1 dl puolukoita

1. Pingota irtopohjakakkuvuoalle (24 cm) leivinpaperi.
2. Hienonna keksit monitoimikoneessa tai laittamalla keksit pakastepussiin ja kaulimella nuijimalla.
3. Sulata voi ja sekoita voisula keksimurun sekaan. Levitä muruvoiseos kakkuvuoan pohjalle. Laita vuoka jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.
4. Vatkaa tuorejuusto ja kondensoitu maito tasaiseksi seokseksi.
5. Sekoita sekaan puolukat ja sitruunakuoriraaste.
6. Levitä seos vuokaan. Anna tekeytyä jääkaapissa väh. 4 h, mielellään yön yli.
7. Ripottele pinnalle puolukoita.


Kommentit