Vaivaton porkkanapiirakka, jonka valmistamisessa tarvitsee vain sekoittaa ainekset sekaisin.
PORKKANAPIIRAKKA
Pohja
150 g hienoksi raastettua porkkanaa
150 g sulatettua laktoositonta voita tai margariinia
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 dl sokeria
3 munaa
Kuorrute
250 g laktoositonta mascarponejuustoa
1 dl laktoositonta kuohukermaa
2 rkl tomusokeria
Pinnalle
Suolattuja cashewpähkinöitä rouhittuna
1. Kuori ja raasta porkkanat.
2. Sulata voi.
3. Sekoita vehnäjauhojen sekaan leivinjauhe.
4. Sekoita kaikki ainekset kulhossa sekaisin.
5. Levitä taikina leivinpaperoituun uunivuokaan (24×24).
6. Paista 175 C, 30-35 min. Voit kokeilla kypsyyttä coctailtikulla tai tulitikulla.
7. Vatkaa kuorrutuksen ainekset vatkaimella napakaksi vaahdoksi.
8. Levitä kuorrute jäähtyneen piirakan päälle ja ripottele pinnalle rouhittuja cashewpähkinöitä.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!